Ootmarsumsestraat in Oldenzaal

  • 17-10-2017
  • Romy Breukers
In uitvoering
Oldenzaal
september 2017 - juli 2018
06-11-2017

Wat gebeurt er?

In opdracht van de Gemeente Oldenzaal voert TWW werkzaamheden uit aan de Ootmarsumsestraat en een deel van de Bisschopstraat in Oldenzaal. Een gescheiden riool wordt aangelegd, waarbij hemelwater en vuil rioolwater gescheiden worden opgevangen. Vervolgens wordt de Ootmarsumsestraat opnieuw ingericht tot fietsstraat. Om overlast en verkeershinder te beperken worden de werkzaamheden in vijf fasen uitgevoerd.

Deze fasen inclusief uitvoeringsdata zijn via onderstaande link te bekijken:

Overzicht planning werkzaamheden

Via onderstaande link komt u op de website van de gemeente Oldenzaal:

Gemeente Oldenzaal

Fase 1: vanaf de fietstunnel tot en met de kruising Ariënsstraat - Kruisstraat

Vanaf woensdag 27 september 2017 tot en met vrijdag 1 december 2017 worden werkzaamheden aan fase 1 uitgevoerd. Fase 1 betreft het gedeelte vanaf de fietstunnel onder de Thorbeckestraat tot en met de kruising Ariënsstraat – Kruisstraat (zie blauwe lijn in het kaartje op de achterzijde). Vanaf maandag 23 oktober 2017 tot en met vrijdag 27 oktober 2017 (herfstvakantie) worden werkzaamheden in de fietstunnel uitgevoerd.

Tijdens de werkzaamheden aan fase 1 is het gedeelte van de Ootmarsumsestraat, vanaf de fietstunnel tot en met de kruising Ariënsstraat – Kruisstraat afgesloten voor doorgaand verkeer. De kruising Ariënsstraat – Kruisstraat proberen wij zo lang mogelijk open te houden. De fietstunnel blijft open voor fietsverkeer (behoudens herfstvakantie). Fietsverkeer en gemotoriseerd verkeer worden omgeleid. Dit wordt middels bebording aangegeven.

Vragen? Bel of mail Niek.

Niek Janssen

Uitvoerder
© Copyright 2017 - ReintenInfra BV | Disclaimer
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing