Even voorstellen......

Welkom bij TWW Wegenbouw, Negam en Dostal Wegenbouw. De vakbekwame spelers binnen de infrabranche. In cultuurtechnisch werk, grond-en sloopwerkzaamheden en weg- en waterbouwwerk. Wij produceren asfalt in onze eigen Asfaltcentrale Twente in Hengelo (o). De genoemde bedrijven maken deel uit van ReintenInfra BV.

Voor wie met wie

Wij werken voornamelijk in het oosten van Nederland voor de overheid en voor diverse particuliere klanten. ‘Mooi werk’ is naast een kwalitatief hoogwaardig eindproduct ook een prettige werkomgeving voor onze 160 (vak)mensen. En werken met zo min mogelijk overlast voor de omgeving.

"Aandacht laat alles groeien"

Herman Reinten, algemeen directeur

Kaat-en-Herman.jpg#asset:629

ONS DNA
Als wegenbouwaannemer zijn wij actief voor onze klanten; de overheid en particulieren die in bezit zijn van grijze en/of groene infrastructuur. De trend in de inframarkt de komende jaren bestaat uit het deels verder uitbesteden door de overheid. Wij spelen in op de marktwijziging dat onze opdrachtgever meer en meer op zoek is naar partners om het werk uit te besteden en niet alleen aan te besteden. Dit doen wij door het verder professionaliseren van de kwaliteitsborging van mens en proces. Onze branche kenmerkte zich lange tijd door een verticale vorm van samenwerking. Wij hebben als uitdaging om onze expertise ter beschikking te stellen en zo met onze opdrachtgevers te gaan naar een horizontale samenwerking. Gelijkwaardigheid en transparantie zijn hierbij noodzaak. Kennis deel je intern, maar ook extern. Wij zijn betrokken, open, transparant en communiceren positief uitdagend. Wij streven naar een gezonde ketensamenwerking en nemen verantwoordelijkheid voor de effecten van ons werk op de omgeving. Wij zijn een prettige partner, professioneel, integer en respectvol. Wij zijn maatschappelijk betrokken, trots op werk, mensen en omgeving en steunen verenigingen, op cultureel en sportief gebied. Duurzaamheid is bij ons meer dan alleen een certificaat. 

Betrokken bij het sociale leven van onze medewerker....

Een goed sociaal leven draagt bij aan het welbevinden van de mens, dus ook van onze medewerkers. Wij sponsoren alles waar onze medewerkers bij betrokken zijn, dat vinden wij maatschappelijk betrokken in de zuiverste vorm. Daarnaast doneren wij nog vele giften voor eenmalige activiteiten en stellen belangeloos hekken en dergelijke beschikbaar ten behoeve van lokale evenementen. Ook zijn wij lid van diverse (belangen)organisaties, binnen de Infra(bouw)branche, maar ook van lokale en regionale initiatieven. Zoals bijvoorbeeld: Bouwend Nederland, Ondernemersvereniging Vorden, EVO (Ondernemersorganisatie voor Transport en Logistiek), IKT (Industriële Kring Twente), SBIB (Stichting Beoordeling Integriteit Bouwnijverheid), TOS (Twentse Ondernemers Sociëteit), VNO-NCW Midden, VAGWW 

Dat noemen wij maatschappelijk betrokken

Een aantal organisaties op en rij: Beach Soccer Tournament Oldenzaal, Carnaval Stuveroptocht Rossum, Carnaval loopsgroep WirWar Tubbergen,Dalruiters Weerselo, De Blaanke Boeskeukels De Spanvoggel Oldenzaal, Duivenvereniging de Luchtbode, FC Twente, Hockeyclub Bully Oldenzaal, Internationale Marveld Tournooi Groenlo, Kaldostermennekes Oldenzaal, Klootschietvereniging Vooruitzicht Oldenzaal, Martini Kerlkes Muziekvereniging Excelsior Losser, OLTC Ready, OZ&PC Waterpoloclub, Semper Cresendo Oldenzaal, Sint Joseph Harmonie, Sportclub Denekamp, Tennisverenigingen Denekamp, Quick, Tubbergen, Zuid Bergerhuizen, 'Tiet vur un Drafke' gehandicaptenpaardensport, Triatlon Vroomshoop, Twents Jeugd Symfonie Orkest, Voetbalvereniging KSV Achilles 12 Hengelo, VV de Esch, VV Excelsior 31, VV FC Berghuizen, VV Oldenzaal, VV RSC Rossum, VVsv Longa Lichtenvoorde, VVV Deventer, VVV Oldenzaal en nog veel meer.

"Kennis delen is een norm, intern, maar ook extern"

Karin Rog, directeur Klant & Markt

De passie van Herman?

"Het is nog net geen asfalt wat door de aderen van Herman stroomt, hij denkt graag buiten de gebaande paden".

Herman Reinten

Algemeen directeur
© Copyright 2018 - ReintenInfra BV | Disclaimer
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing